Troye Sivan heeft net een nieuw album uit, Something to Give Each Other. Hierop staan zijn twee hitsingles ‘Rush’ en ‘Got Me Started’, die beiden vergezeld gaan van hitsige video’s. Voor die laatste ging de Australische zanger volledig uit de kleren. Hoe hij daarop terugkijkt, vertelt hij aan Popbuzz terwijl hij zijn zelfportret schildert.

Vragen, vragen, vragen...

In tien minuten tijd beantwoordt hij tal van vragen. Hoe hij zijn nieuwe album omschrijft in drie emoji’s, bijvoorbeeld. Of over zijn nieuwste video, ‘One of Your Girls’, waarvoor hij acteur Ross Lynch heeft gestrikt en waarin hij zelf in drag is te zien. En wat zijn Troyes drie favoriete songs van Janet Jackson? Wat is zijn dating-advies? Wie was de laatste artiest door wie Troye ‘star struck’ raakte? Wat was zijn beste ontmoeting met een fan?

Konterfeitsel

Het gaat werkelijk alle kanten op in de video, terwijl hij gelijktijdig zijn best doet om zichzelf op het witte doek te vereeuwigen. Of dat konterfeitsel uiteindelijk lijkt op de zanger zelf? Dat zie je aan het einde van de video.